Вітаю Вас на своєму блозі! Запрошую до співпраці та обміну досвідом!!!

пʼятницю, 27 листопада 2015 р.

Конкурс "Класний керівник року"

Відповідно до наказу департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації з 1 по 20 листопада 2015 року проходив обласний тур Всеукраїнського конкурсу «Класний керівник року». Конкурс відбувався у 2 етапи (заочний та очний). На заочному етапі,  з 2 по 10 листопада,  журі переглядало та оцінювало матеріали учасників Конкурсу, що були розміщені на Інтернет-ресурсі. Очний етап проходив з 18 по 20 листопада 2015 року. Захід розпочинався з почергового представленням учасників. Після чого, педагогам довелося проявити свою креативність у творчому конкурсі «Я – класний керівник», де вони вирішували педагогічні ситуації, змодельовані членами журі.
Наступним випробуванням стала участь в «Педагогічному брифінгу», де конкурсанти давали усні відповіді на запитання членів журі та своїх суперників. В основному питання були творчого характеру на загальну ерудицію.
У Конкурсі взяли участь 34 переможці із 14 районів і 5 міст області. Серед конкурсантів 16 – спеціалістів вищої категорії, у тому числі 7 мають педагогічне звання «старший учитель», 2 – «учитель-методист».
У процесі фахових змагань на відбірковому етапі освітяни продемонстрували вміння укладати змістовні, технологічні та практично значущі матеріали на Інтернет-ресурси або власні блоги, а на фінальному – загальну і професійну ерудицію під час педагогічного брифінгу, професійний підхід у вирішенні педагогічної ситуації.
За висновками журі переможцями обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Класний керівник року» стали наступні педагогічні працівники:
в номінації «Класний керівник 10–11 класів»
І місце – Пухта Галина Петрівнакласний керівник 10-А класу Калуської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 7 Калуської міської ради;
ІІ місце – Дворська Марія Миколаївна, класний керівник 10-Б класу Івано-Франківського обласного ліцею-інтернату для обдарованих дітей із сільської місцевості Івано-Франківської обласної ради;
ІІІ місце – Левицька Галина Романівнакласний керівник 10 класу Парищенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Надвірнянської районної ради

Фотогалерея


Немає коментарів:

Дописати коментар