Вітаю Вас на своєму блозі! Запрошую до співпраці та обміну досвідом!!!

неділю, 1 листопада 2015 р.

Екскурсія за маршрутом "Золота підкова Львівщини"

31 жовтня за  маршрутом "Золота підкова Львівщини" вирушили учні 10 класу Парищенської ЗОШПодорож була незабутньою. Море  вражень і приємних спогадів.
Замки Львівщини є основними туристичними принадами довкола Львова. Їх красива архітектура, містична історія і мальовничі пейзажі завжди приваблювали людей. Для популяризації замкової спадщини Галичини з ініціативи Бориса Возницького був створений даний маршрут . 
Як свідок історичних подій Золочівський замок є однією з найвизначніших пам'яток культури й оборонної архітектури на теренах галицької землі...Розміщений на невисокому пагорбі в заплаві двох річок, Золочівський замок свого часу слугував як для оборони, так і для житла. 

Підгорецький замок - один з найкращих у Європі зразків поєднання ренесансного палацу з бастіонними укріпленнями. Палац називали "польським Версалем"...
Олеський замок є, можливо, найвідомішим замком Львівщини, відродженим з цілковитої руїни. Понад шість століть стоїть він на високому пагорбі і є свідком та учасником багатьох подій, що навічно увійшли в історію...

Фотогалерея екскурсії
Відео з екскурсії


Немає коментарів:

Дописати коментар